HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik) FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme


Join the forum, it's quick and easy

HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik) FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme

HERKONU FORUM SİTESİ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HERKONU

Similar topics


      Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik)

      kartanesi74
      kartanesi74
      Yetişkin
      Yetişkin

      Kayıt tarihi : 27/01/08
      Kadın
      Mesaj Sayısı : 193
      Burç Sembolü : Balık / 20 Şubat -  20 Mart
      Yaş : 54
      Mesleği : Evhanımı
      Medeni Durumu : Evli
      Çocuk Sayısı : 3
      Eğitim Durumu : Lise
      Yaşadığı Şehir / Ülke : istanbul
      Resim Resim : Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik) Acomp16
      Yasaklanma Sebebi Yasaklanma Sebebi : ---
      Site Puanı Site Puanı : 5
      Rep Puanı Rep Puanı : 4
      290208

      Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik) Empty Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik)

      Mesaj tarafından kartanesi74

      Buğdaylı Tavuk Çorbası (8 Kişilik)

      MALZEMELER
      1 Su Bardağı Buğday
      1 Bütün Tavuk
      12 Su Bardağı Su
      1 Kase Konserve Bezelye
      1 Kereviz
      1 Havuç
      1 Dal Taze Soğan
      4-5 Dal Maydanoz
      2 Çorba Kaşığı Domates
      1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
      4 Karabiber Tanesi


      HAZIRLANIŞI
      Buğdayı ayıklayıp yıkadıktan sonra geniş bir kaba alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip yumuşaması için birkaç saat bekletin.
      Kereviz, havuç ve taze soğanı soyup yıkadıktan sonra küçük küpler halinde doğrayın. Kerevizin yapraklarını ince ince kıyın.
      Tavuğu temizleyip bütün olarak tencereye alın. Doğradığınız sebzeleri ilave edin. 12 su bardağı su, tuz ve karabiber tanelerini ekleyerek bir saat kadar pişirin. Tavuk pişince tencereden çıkarıp bir tabağa alın. Tencerede kalan suyunu kaynatıp bezelye, buğday ve domates suyunu ilave edin. Kısık ateşte 50 dakika kadar pişirin.
      Tavuğun etlerini kemiklerden ayırıp ince şeritler halinde kesin. Çorbanın pişmesine yakın tavuk etlerini ilave edin. İnce kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber ve zeytinyağı ilave ettikten sonra bir taşım daha kaynatıp sıcak olarak servis yapın.
      Bu yazıyı burda paylaş : reddit

      Yorum yok.

        Similar topics

        -
        » TAVUK

        Forum Saati Çarş. 08 Mayıs 2024, 12:02 pm