HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

PAPAZ YAHNİSİ FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme


Join the forum, it's quick and easy

HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

PAPAZ YAHNİSİ FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme

HERKONU FORUM SİTESİ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HERKONU


    PAPAZ YAHNİSİ

    Lale
    Lale
    Yetişkin
    Yetişkin

    Kayıt tarihi : 27/01/08
    Kadın
    Mesaj Sayısı : 245
    Burç Sembolü : Kova / 21 Ocak - 19 Şubat
    Yaş : 50
    Medeni Durumu : Evli
    Çocuk Sayısı : 1
    Yaşadığı Şehir / Ülke : istanbul
    Resim Resim : PAPAZ YAHNİSİ Apap17
    Yasaklanma Sebebi Yasaklanma Sebebi : ---
    Site Puanı Site Puanı : 13
    Rep Puanı Rep Puanı : 7
    080208

    PAPAZ YAHNİSİ Empty PAPAZ YAHNİSİ

    Mesaj tarafından Lale

    PAPAZ YAHNİSİ
    800 gram yağsız dana kuşbaşı
    75 gram margarin
    yarım kilo arpacık soğanı
    8 diş sarımsak
    3 bardak kaynar su
    1 kahve fincanı sirke
    1 tatlı kaşığı karabiber
    tarçın
    kırmızıbiber
    yarım çorba kaşığı tuz
    2 adet küp şeker

    Yapılışı Margarini tencereye koyup eritin. Dana etini harlı ateşte suyunu bırakıp tekrar çekene kadar kavurun. Suyunu çekince, üzerini örtecek kader kaynar su ilave edip 45 dakika kadar hafif ateşte pişirin. Daha sonra önceden soyulmuş arpacık soğanları ve ortadan kesilmiş 8 diş sarımsağı etlere ilave edin. Sonra da sirkeyi, baharatları ve şekeri katın. 2-3 bardak kaynar su ko¤¤¤¤¤ soğanlar yumuşak hale gelene kadar pişirin(soğanlar erimemelidir). Eğer yahniyi fazla sulu buluyorsanız, suyundan yarım bardak alıp içinde un eritin ve yahniye ilave edin. Sosu koyulaşana kadar kaynatın. Pilavla servis yapabilirsiniz
    Bu yazıyı burda paylaş : reddit

    Yorum yok.


      Forum Saati Paz 28 Nis. 2024, 11:32 am