HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Lezzetli Et Yemeğinin Püf Noktaları! FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme


Join the forum, it's quick and easy

HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Lezzetli Et Yemeğinin Püf Noktaları! FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme

HERKONU FORUM SİTESİ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HERKONU

Similar topics


      Lezzetli Et Yemeğinin Püf Noktaları!

      Herkonu Forum Sitesi
      Herkonu Forum Sitesi
      Admin
      Admin


      Kayıt tarihi : 26/01/08
      Kadın
      Mesaj Sayısı : 1543
      Burç Sembolü : Burcunuzun Sembolü Lütfen
      Medeni Durumu : Evli
      Yasaklanma Sebebi Yasaklanma Sebebi : ---
      Sevdiğim Sözler Sevdiğim Sözler : Söylemediğin sözün hakimi,
      söylediğin sözün mahkumusun.
      ________________________

      Alim konuşuyorsa ; Bilirim susmasını ,
      Zalim konuşuyorsa ; Bilirim susmamasını !
      Cahil konuşuyorsa ; Bilirim susturmasını ,
      Bilmediğim konuda ; Bilirim konuşmamasını..
      _______________________

      Körden DeğiL!! Nankörden,
      YüzSüzden DeğiL!! 2 YüzLüden,
      Tipi Bozuk OLandan DeğiL!! Sütü Bozuk OLandan Kork...
      _______________________

      Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım..
      Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım..
      Ben Sadece,
      Bendeki doğruLarı Yaşarım..!.
      Site Puanı Site Puanı : 1337
      Rep Puanı Rep Puanı : 32

      Lezzetli Et Yemeğinin Püf Noktaları! Empty Lezzetli Et Yemeğinin Püf Noktaları!

      Mesaj tarafından Herkonu Forum Sitesi Perş. 19 Mart 2009, 4:24 pm

      Lezzetli Et Yemeğinin Püf Noktaları! 7601 Pişirdiğiniz etin yumuşacık olmasını istiyorsanız işte öneriler;


      ETİN YUMUŞACIK OLMASINI İSTİYORSANIZ,

      Eti pişirmeden önce limon suyuna bulayıp bekletin.Birkaç damla limon
      suyu ile et daha yumuşak ve lezzetli olur.Daha çabuk pişer.Bir diğer
      yol ise eti yoğurtla marine etmek..

      BİFTEK, PİRZOLA gibi etlere farklı bir tat katmak için pişirmeden önce
      1 kahve fincanı süt, 1 kahve fincanı soğan suyu ve 1 kahve fincanı
      zeytinyağı karışımında marine edin .
      Üzerini aliminyum folyo ile kapatıp 3-4 saat buzdolabında bekletin.

      SALAM, SUCUK SOSİS gibi şarküteri ürünlerinin kurumaması için dış
      zarlaını soymayın.Her defasında yiyeceğiniz kadarını soyun.kalan
      parçayı ise yağlı kağıda veya alüminyum folyoya sararak saklayın.

      PATATES PİŞİRİRKEN,pişme suyuna 1 kaşık sirke ilave ederseniz hem
      rengi daha güzel birsarı tonuna kavuşur hemde lezzeti artar.

      KURU FASULYE, kuru barbunya ve nohut gibi bakliyatıniyi pişmesi ve
      gazının çıkması için pişirmeden 1 gece önce ılık su ile ıslatıp
      bekletin.Ertesi gün suyunu değiştirip 1 çay kaşığı kimyon ilave edip
      haşlayın.

      BALIĞI KIZARTMA YAPACAKSANIZ, temizleyip iyice yıkayın.Kağı havlu ile
      kurulayın.Balık ıslak olursa yumurta ve una bulamakta zorluk
      çekersiniz.Üstelik kızartma işleminiz zorlaşır.

      BÜTÜN BİR TAVUĞU HAŞLARKEN, lezzetli olması için tavuğun karın
      boşluğuna 1 soğan 1 havuç ve birkaç diş sarımsak yerleştirip
      açılmaması için kürdanla ve mutfak ipiyle sabitleyin.

      KÖFTENİN DAHA LEZZETLİ olması için köfteye ilave edeceğiniz bayat
      ekmek dilimlerinin kabuklarını ayırın ve içlerini ılık et ve tavuk
      suyunda ıslatın.Elinizle sıkıp iyice suyunu süzün ve kıymaya ekleyin.

        Similar topics

        -

        Forum Saati Çarş. 08 Mayıs 2024, 9:54 pm