HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Bahçıvan Usulü Hindi (4 Kişilik) FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme


Join the forum, it's quick and easy

HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Bahçıvan Usulü Hindi (4 Kişilik) FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme

HERKONU FORUM SİTESİ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HERKONU

Similar topics


      Bahçıvan Usulü Hindi (4 Kişilik)

      kartanesi74
      kartanesi74
      Yetişkin
      Yetişkin

      Kayıt tarihi : 27/01/08
      Kadın
      Mesaj Sayısı : 193
      Burç Sembolü : Balık / 20 Şubat -  20 Mart
      Yaş : 54
      Mesleği : Evhanımı
      Medeni Durumu : Evli
      Çocuk Sayısı : 3
      Eğitim Durumu : Lise
      Yaşadığı Şehir / Ülke : istanbul
      Resim Resim : Bahçıvan Usulü Hindi (4 Kişilik) Acomp16
      Yasaklanma Sebebi Yasaklanma Sebebi : ---
      Site Puanı Site Puanı : 5
      Rep Puanı Rep Puanı : 4
      290208

      Bahçıvan Usulü Hindi (4 Kişilik) Empty Bahçıvan Usulü Hindi (4 Kişilik)

      Mesaj tarafından kartanesi74

      Bahçıvan Usulü Hindi (4 Kişilik)

      MALZEMELER
      1 Hindi But
      1 Su Bardağı Beyaz Şarap
      2 Havuç
      3 Çorba Kaşığı Sirke
      4 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
      1 Çorba Kaşığı Un
      1 Salçalık Kırmızı Biber
      8-12 Arpacık Soğan
      1 Çorba Kaşığı Hardal
      1 Çorba Kaşığı Kuş Üzümü
      1 Su Bardağı Su
      1 Defne Yaprağı
      1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
      3-4 Dal Maydanoz Tuz, Karabiber


      HAZIRLANIŞI
      Hindi butunu 4 parçaya bölüp derin bir tencereye yerleştirin. Bir kasede şarap, sirke, 1 çorba kaşığı sıvıyağ, tuz ve karabiberi karıştırıp etlerin üzerine dökün. Etleri ara sıra çevirerek 2-3 saat marine edin. Salçalık biber, arpacık soğan ve havuçları temizleyin. Biber ve havuçları uzun şeritler halinde doğrayın.
      Eti marinattan alıp kurulayın ve una bulayın. Kalan sıvıyağda etleri kızartın ve bir güvece alın. Aynı yağda havuç ve soğanları soteleyip etlerin yanına yerleştirin. Kırmızı biberleri de aynı yağda kızartıp ekleyin. Hardal, kuşüzümü, su ve defne yaprağını ilave edin.
      Eti marine ettiğiniz karışımda salçayı eritip güvecin üzerine gezdirin karıştırın. Güveci alüminyum folyo ile kaplayın. 160 dereceye ayarlı sıcak fırında 2-2.5 saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
      Bu yazıyı burda paylaş : reddit

      Yorum yok.

        Similar topics

        -

        Forum Saati Ptsi 20 Mayıs 2024, 9:09 am