MANTARLI TENCERE BOREGI
gamze- Yetişkin
- Kayıt tarihi : 28/01/08
Mesaj Sayısı : 121
Burç Sembolü :
Yaş : 48
Mesleği : Evhanımı
Medeni Durumu : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Eğitim Durumu : Lise
Yaşadığı Şehir / Ülke : Yurtdışı
Resim :
Yasaklanma Sebebi : ---
Site Puanı : 4
Rep Puanı : 3
MALZEMELER:
4 yufka
3 yumurta
1 su b. süt
1 çay b. sıvıyağ
iç harcı için:
1 kase gr mantar
3 sosis
100 gr kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI:
Tencerenizi sıvıyağ ile yağlayın.Mantar ve
sosisi sıvıyağda soteleyin.Diğer tarafta bir
kasede süt,sıvıyağ ve yumurtaları karıştırarak
bir sosyapın. Tencerenize bütün bir yufka serin.
2,yufkayı parçalayarak yerleştirin. Sostan döküp
3. yufkayı da üzerine parçalayın. İç harcı koyup
son yufyayı da üzerine parçalayın. Yine sostan
döküp sarkan yufkaları üzerine kapatın. Kalan
sosu da döküp fırının en altın bir üst rafında 200
derecede pişirin. Ters çevirip dilimleyerek sıcak
servis yapın.
Yorum yok.