- MALZEMELER
- 5 Su Bardağı Un
- 2.5 Su Bardağı Su
- 1 Tatlı Kaşığı Tuz
- İç Malzemesi için
- 500 gr Kıyma
- 2 Soğan
- Karabiber , Tuz
- 1 Çorba Kaşığı Tereyağı
- HAZIRLANIŞI
- Bir kapta un, tuz ve suyu karıştırıp yoğurun.
- Kulak memesi yumuşaklığına gelen hamurdan yumruk büyüklüğünde 20 küçük parça koparın.
- Her parçayı teker teker küçük birer daire şeklinde açın. - İnce doğranmış soğanı kıyma ile birlikte kavurun.
- Tuz ve karabiber ilave edin.
- Hazırlanan iç malzemesinden bir iki kaşık yuvarlak hamurun yarısına yayın, diğer tarafı üzerine kapatın.
- Hamur ve malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün. - Teflon tavada veya sacda hamurları önlü arkalı pişirin.
- Üzerine tereyağı sürüp sıcak olarak servis yapın.
Yorum yok.