HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik) FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme


Join the forum, it's quick and easy

HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik) FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme

HERKONU FORUM SİTESİ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HERKONU

Similar topics


    Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik)

    Herkonu Forum Sitesi
    Herkonu Forum Sitesi
    Admin
    Admin

    Kayıt tarihi : 26/01/08
    Kadın
    Mesaj Sayısı : 1543
    Burç Sembolü : Burcunuzun Sembolü Lütfen
    Medeni Durumu : Evli
    Yasaklanma Sebebi Yasaklanma Sebebi : ---
    Sevdiğim Sözler Sevdiğim Sözler : Söylemediğin sözün hakimi,
    söylediğin sözün mahkumusun.
    ________________________

    Alim konuşuyorsa ; Bilirim susmasını ,
    Zalim konuşuyorsa ; Bilirim susmamasını !
    Cahil konuşuyorsa ; Bilirim susturmasını ,
    Bilmediğim konuda ; Bilirim konuşmamasını..
    _______________________

    Körden DeğiL!! Nankörden,
    YüzSüzden DeğiL!! 2 YüzLüden,
    Tipi Bozuk OLandan DeğiL!! Sütü Bozuk OLandan Kork...
    _______________________

    Ne kimseyi bir Hırs UğRuna Satarım..
    Ne de Kimseye yaLakaLık Yaparım..
    Ben Sadece,
    Bendeki doğruLarı Yaşarım..!.
    Site Puanı Site Puanı : 1337
    Rep Puanı Rep Puanı : 32
    240508

    Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik) Empty Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik)

    Mesaj tarafından Herkonu Forum Sitesi

    Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik)

    Pilavlı Tavuk Yahni (4 Kişilik) Ymk_1030

    Malzemeler
    3 Tavuk Göğsü
    100 gr Mantar
    2 Soğan
    1 Çorba Kaşığı Un
    1 Kahve Fincanı Margarın
    3 Çay Bardağı Tavuk Suyu
    1 Çay Bardağı Krema
    3-4 Dal Maydanoz
    Bir Tutam Kekik
    Tuz, Karabiber
    PİLAV İÇİN:
    1 Su Bardağı Pirinç
    2 Çorba Kaşığı Margarin
    1 Su Bardağı Tavuk Suyu


    Yemeğin Tarifi
    Tavuk göğüs etini 1 santimlik şeritler halinde doğrayın. Mantarları temizleyip dilimleyin. Soğanı küçük küpler halinde doğrayın.
    Tavuk etlerini una bulayın. Margarini tavada eritip soğanı pembeleştirin. Mantarları ekleyip 2-3 dakika kavurun. Tavuk etini ekleyip rengi kızarıncaya kadar kavurmayı sürdürün. Kekik, tuz ve karabiber serpin.
    Tavuk suyunu ayrı bir kaba alıp orta ateşte 10 dakika kaynatın. Kremayı ilave edip karıştırın ve kaynamaya başlayınca ateşten alın. Hazırladığınız sosu tavuklu karışımın üzerine dökün.
    Pilavı bildiğiniz klasik yöntemle pişirin. Pilavı servis tabağına alıp üzerine kıyılmış maydanozu serpin. Ortasına tavuk yahniyi yerleştirip sıcak servis yapın.

    Kaynak: nepisirsem.com
    Bu yazıyı burda paylaş : reddit

    Yorum yok.

      Similar topics

      -
      » TAVUK

      Forum Saati Paz 28 Nis. 2024, 12:04 pm