HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Deniz Ürünleri FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme


Join the forum, it's quick and easy

HERKONU FORUM SİTESİ

Herkonu Forum Sitesi'ne Hosgeldiniz.

Deniz Ürünleri FLAPPINGBUTT

Ailemize katilmak ister misiniz ? glsme

HERKONU


Deniz Ürünleri 

Ilan & Sabit
Yeni mesaj yok
280810
Bu forumun bir kullanıcısıyım ve Facebook Hesabımla da kolay bağlanmak istiyorum mu diyorsunuz ?

Bundan basit ne var ?

Herkonu Forum'a üyelik isminizle Giriş yapınız >Yukarıdan Profil yazısına tıklayın > Oradan, Seçenekler'e Tıklayın...

tarafından Herkonu Forum Sitesi - Yorum: 0 - Görüntüleme: 65

Konular

Konular
Yeni mesaj yok
280108
BALIK BUĞULAMASI

Malzeme :
750 gr. istediğiniz cins balık,
1 bardak zeytinyağı,
1 orta büyüklükte çay bardağı su,
1 adet limon,
1-2 demet maydanoz (Arzuya göre),
1-2 demet dereotu.

Yapılışı:
1- Balık çeşitlerine göre ayıklayıp iyice yıkayınızı.
2- Yayvan bir kaba veya küçük bir tepsiye yanyana yerleştiriniz.
3- Üzerine zeytinyağını, suyu, tuzu, kıyılmış maydanoz ve dereotunu, yuvarlak dilimlere kesilmiş limonları koyunuz.
4- Tepsinin üzerini kapatıp orta hararetli ateşte veya fırında 7-8 dakika pişiriniz, (Balıkların...

tarafından Herkonu Forum Sitesi - Yorum: 0 - Görüntüleme: 1327
Yeni mesaj yok
280108
KAPLANMIŞ HAMSİ TAVA

1 kg. hamsi
2 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı sıvıyağ
8-10 dal maydanoz
1 limon
1 orta boy domates

Hamsinin başını ve kılçıklarını çıkartınız. Bol su ile yıkayıp suyunu süzünüz. Derin bir kaba yumurta, un ve tuz koyup çarparak bulamaç yapınız. Balıkları içine koyarak alt üst edip her tarafını bulamaçlayınız.
Yağsız tavaya 2 çorba kaşığı sıvıyağ koyup biraz kızdırınız. Hamsinin hepsini tavaya yerleştirip bastırarak düzeltiniz. Üstüne kapak örtüp, hafif hararetli ısıda ara sıra...

tarafından Herkonu Forum Sitesi - Yorum: 0 - Görüntüleme: 628
Yeni mesaj yok
280108
BALIK PİLAKİ

MALZEMELER:

-1 kg. balık
-Yarım su bardağı zeytinyağ
-3 patates
-2 havuç
-2 soğan
-1 kereviz
-1 demet maydanoz
-4- 5 diş sarımsak
-1 kaşık salça
-2 defne yaprağı
-2 limon
-Tuz ve karabiber

YAPILIŞI:

1- Balık temizlenip yıkanır. Dilimlenip yağlanmış tepsiye dizilir. Tuz ve karabiber serpilir.
2- Soğan yarım halka şeklinde, patates, havuç, kereviz, sarımsak ve maydanoz küçük küçük doğranır. Defne yaprağı konur.
3- Hepsi zeytinyağda kavrulur. Salça ile tuz ve karabiber...

tarafından Herkonu Forum Sitesi - Yorum: 0 - Görüntüleme: 545
Sırala
Sıralama
Düzen
Moderatörler
Yok
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz

Bu forumu gezen kullanıcılar: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Kayıtlı kullanıcılar : Yok


  • Yeni mesaj var Yeni mesaj var
  • Yeni mesaj yok Yeni mesaj yok
  • Yeni mesaj var [ Popüler ] Yeni mesaj var [ Popüler ]
  • Yeni mesaj yok [ Popüler ] Yeni mesaj yok [ Popüler ]
  • Yeni mesaj var [ Kilitli ] Yeni mesaj var [ Kilitli ]
  • Yeni mesaj yok [ Kilitli ] Yeni mesaj yok [ Kilitli ]
  • Ilan Ilan
  • Sabit Sabit
  • Genel duyuru Genel duyuru
Forum Saati C.tesi 27 Nis. 2024, 10:43 pm